Parasole
Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i potrebnom iskustvu u proizvodnji, CPFilms je sposoban da proizvede najkvalitetnije zaštitne folije na svetu. Sigurnosne folije su nevidljivi zaštitni sloj na staklu, koji u slučaju nezgode sprečava moguće telesne povrede koje bi nastale lomljenjem i raspršivanjem stakla, štiti imovinu od provalne krađe ili drugih nasilnih radnji, vandalizma i sl. LLumar folije za ravna stakla se mogu montirati na već ugrađena stakla ili prozore, čime se obezbeđuje jednostavno i ekonomično rešenje mogućih problema vezanih za tradicionalno staklo.

LLumar sigurnosna folija, postavljena na unutrašnju stranu prozorskog stakla, povećava njegovu čvrstinu, a poseduje sposobnost da i polomljeno prozorsko staklo drži u jednom komadu, što nas štiti od telesnih povreda, a može nam spasiti i život. Folija poboljšava kvalitet ravnog stakla i odgovara svim evropskim i domaćim zdravstvenim i bezbednosnim propisima. U stanju je da održi u jednom komadu i staklo koje je napuklo.U odnosu na druge LLumar proizvode, sigurnosne folije se od njih razlikuju najviše u pogledu svoje debljine. Raspolažemo raznim debljinama folija - 4, 7, 11 i 15 mm. Sigurnosni filmovi su optički čisti, prilagođavaju se osobinama stakla, ne iskrivljuju sliku, a postoje i u boji, sa termo-izolacijom, kao i sa efektom ogledala.

Oružane snage u više država, diplomatska i konzularna predstavništva, kao i međunarodne organizacije, poput Ujedinjenih Nacija i Evropske Unije sa svojim ograncima, opredelile su se za izbor LLumar bezbednosnih folija, upravo zbog vrhunske zaštite koje one pružaju.

Napominjemo da svaki film sadrži zaštitni sloj sa filterom protiv UV zraka, čime je omogućeno filtriranje 99,9% UV zraka, što u znatnoj meri umanjuje opasnost od bleđenja preko stakla.